torsdag, februari 26, 2009

Lyckad start för Svensk Tidskrift

Kvällens lanseringsfest för Svensk Tidskrift blev en succé, 90 pers och Mats Svegfors briljanta inledning om intellektuell opinionsbildning öppnade ett fönster för många yngre till en ny plattform för ideologisk debatt.

Som styrelseordförande för tidskriften är det roligt att notera att vi på kort tid har fått 2 500 läsare med 100 000 träffar på en månad är en start. Nästa steg är att bredda skribentkretsen med yngre deltagare (arvoderat) och genom ökad marknadsföring på nätet nå ut ännu bredare.

Att i ett snyggt format på nätet, uppdaterat varje fredag, kunna tala till tusentals politiskt intresserade yngre uppsökare, kvalificerade och motiverade, är en väldig tillgång för den liberalkonservativa saken vid sidan av dagspolitikens plattformar/medier och andra fora som en del ledarsidor, Timbro, Ratio, Neo, Den nya välfärden, Liberal Debatt, Ohlinstiftelsen, Fores, Axess, bloggar, m fl.

Vackert nog vore om vi fick alla intresserade att gå med i vår grupp på Facebook, http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=42324888930