söndag, juli 15, 2007

Dementi: Jag är för bloggar

På några bloggar på nätet pågår en förvirrad men belysande debatt som utgår från en politisk motståndares lögnaktiga återgivande av mitt framträdande vid en paneldebatt hos Reklam & Annonsförbunden under politikerveckan i torsdags. Jag har dementerat hans version med följande rader:

Det jag påstås ha sagt vid seminariet i Visby är inte sant. Synd att ni grundar era kommentarer på ett felaktigt referat. Tvärtom inledde jag i mitt första inlägg med en hyllning till bloggandet som ett exempel på något positivt i medieutvecklingen. Jag deltog för övrigt i onsdags kväll i juryn för prisutdelningen av Politikerbloggens nyinstiftade pris för medborgarjournalistik.

Tro inte allt som skrivs på nätet! Se några aktuella exempel:

http://www.bloggportalen.se/BlogPortal/view/MostLinkedFeedEntries?id=1274431